Masterclass HRM Vlerick: Vicky Welvaert

HR Square 188
“Ik ben burgerlijk ingenieur Werktuigkunde en Elektrotechniek. Toen ik in 1996 afstudeerde, waren er voor ingenieurs, net als nu, heel veel verschillende mogelijkheden. Ik had mijn eindwerk gedaan over de ontwikkeling van een waterstofmotor en wilde echt wel graag in de automobielsector aan de slag. Na een spontane sollicitatie bij Opel in Antwerpen, bood men me een positie aan binnen Supplier Quality & Development.”“GM was – en is misschien nog steeds – een onderneming die interne doorstroming erg aanspoort. Na een tijd kreeg ik dan ook de kans om in productie aan de slag te gaan, waar ik supervisor werd van een dertigtal arbeiders op de ‘chassis’-afdeling, waar de remleidingen onder de wagens werden gezet – een stevige afdeling.” Labour Relations “Toen er niet meteen een volgende positie binnen productie was voor mij, heeft men voorgesteld om Labour Relations Manager te worden. Elk dispuut, elk conflict, elk probleemgeval kwam bij...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.