Masterclass HRM

HR Square 190
  “Tijdens mijn bacheloropleiding Maatschappelijke Advisering ben ik haast bij toeval het sociaal overleg ingerold. Ik deed stage bij het ACV en nadien kon ik bij het LBC starten. Nu, sociaal overleg, de arbeidsverhoudingen – dat heeft me altijd wel gefascineerd. Ik blijf tot vandaag een believer dat een gedegen en verantwoordelijk sociaal overleg bijdraagt aan de economische toegevoegde waarde in ons land. Het is de eeuwige zoektocht naar dat constructieve sociale overlegmodel dat me vandaag nog steeds drijft.”“Bij het begin van mijn loopbaan hadden de mandaatdragers, de mensen aan de onderhandelingstafel, een sturende impact. Zij konden keuzes maken op lange termijn. Dat wordt vandaag steeds moeilijker, omdat er een veel grotere druk is van de achterban om telkens keuzes te maken voor de korte termijn. Je hebt – het is een mooi woord – interdependentie nodig, een gemeenschappelijk doel. Dat was indertijd, toen de arbeidsmarkt heel anders was, tewerkstelling....

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.