MASTERCLASS PAUL SPARROW. Strategisch talentmanagement anno 2016 (en later)

HR Square 162
“Samenwerking creëert een heel nieuwe omgeving voor HR” In welke sector je ook actief bent, het lijkt wel of je van de ene in de andere verandering tuimelt. In een exclusieve masterclass voor HR Square in Brussel gaf de befaamde Britse professor Paul Sparrow tekst en uitleg over de impact van die turbulentie op HR in het algemeen en op talentmanagement in het bijzonder. Een markante uiteenzetting. Talentmanagement in het kader van de grote veranderingen in strategie en HR – dat is waarover professor Paul Sparrow het aan de andere kant van de zomer wilde hebben tijdens zijn exclusieve masterclass voor HR Square. “De provocatieve titel van mijn boek is ‘Do We Need HR? – Repositioning People Management for Success’. Jazeker, we hebben HR wél hard nodig, al zijn er ook veranderingen nodig. Er zijn eveneens veel fantastische opportuniteiten voor HR op het gebied van ‘organisation effectiveness’, die betrekking hebben...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.