Mensen:

HR Square 4
Frank Helsmoortel krijgt meer werk bij Philips Sinds vorige maand is Frank Helsmoortel niet alleen meer de HR-manager van de landelijke Philips-organisatie in België, maar voert hij ook het personeelsbeleid van de verkoopsorganisatie. Daar neemt hij de job over van Jan Vanhoutte, die nu HR-manager is bij BC Components. Het wegvallen van Philips Hasselt verminderde Helsmoortels werkvolume als HR-manager van de Belgische vestigingen. Dat was niet het sein om het rustiger aan te doen, integendeel. Hij nam er het personeelsbeleid van de Belgische verkoopsorganisatie bij. Frank Helsmoortel studeerde af als psycholoog aan de Rijksuniversiteit Gent in 1979. Na jobs als ziekenhuispsycholoog en area manager van een uitzendbedrijf, ging hij in 1987 aan de slag bij Philips als verantwoordelijke voor rekrutering en selectie en functieclassificatie in Roeselare. Eind 1990 werd hij HR-manager van Philips Roeselare. Nadat Helsmoortel in de periode 1996-1997 HR-manager was bij Philips Brugge (waar hij – overigens voor...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.