Mensen:

HR Square 5
Stephanie Immler nieuwe HR-manager bij MAN Roland Belgium Stephanie Immler werd HR-manager bij MAN Roland Belgium, een bedrijf van 150 werknemers dat drukpersen verkoopt en technische assistentie verleent. MAN Roland is wereldleider in de productie van rotatiepersen en de tweede grootste persenfabrikant. Wereldwijd wordt één op de drie kranten gedrukt op een pers van het bedrijf. De 29-jarige Stephanie Immler is licentiaat handelswetenschappen, specialisatie HRM. In het kader van het Erasmus-project studeerde ze één jaar in Duitsland. Ze begon haar loopbaan in 1998 als HR-assistente bij Danone. Een jaar later stapte ze over naar De Persgroep, uitgever van de kranten Het Laatste Nieuws, De Nieuwe Gazet en De Morgen, een heleboel tijdschriften en aandeelhouder van Vacature Media, VTM en sinds kort ook van het Nederlandse dagblad Het Parool. De Persgroep ruilen voor een veel kleiner bedrijf lijkt niet evident. “Ik krijg een veel ruimere functie”, zegt Immler. “Waar ik bij...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.