Mensen:

HR Square 7
Ben Ampe steekt zijn licht op bij Etap Op 15 september werd Ben Ampe (43) personeelsdirecteur bij Etap. Ampe heeft bijna twintig jaar ervaring in HR. Bij Etap wordt hij verantwoordelijk voor het HR-beleid in de hoofdzetel en zal hij ook het HR-beleid in de Europese verkoopkantoren stroomlijnen. Etap ontwerpt, produceert en verkoopt armaturen voor verlichting en veiligheidsverlichting. Het bedrijf behoort tot de belangrijkste spelers op de Europese verlichtingsmarkt. Ben Ampe behaalde een licentie in de agogiek aan de Vrije Universiteit Brussel en de graad van Master of Arts in Human Resources aan het Limburgs Universitair Centrum. In 1984 startte hij zijn loopbaan als commercieel bediende bij de Generale Bank. Twee jaar later maakte hij de overstap naar de chemiesector. Hij werd HR-officer bij Bayer Antwerpen en was er verantwoordelijk voor het dagelijkse HR-beleid van een aantal afdelingen. Hij initieerde er inhoudelijke en strategische projecten die moesten bijdragen tot een...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.