Mensen:

HR Square 14
Isabelle Sonneville wordt HR-manager bij Swisslife Belgium De juriste Isabelle Sonneville volgt bij de verzekeringsmaatschappij Swisslife Belgium Johan Simons op als HR-manager. Isabelle Sonneville (34) is licentiate in de Rechten (UCL), volgde een bijzondere licentie in het Europees en Internationaal Recht aan de VUB en rondt einde juni het programma HR-management af aan EHSAL. Ze was tot voor kort werkzaam als advocate aan de Brusselse balie voor het HR Law Department van het kantoor Lawfort (ex-Bogaert & Vandemeulebroeke-Landwell). Daar legde ze zich toe op nationaal en internationaal arbeids- en sociale zekerheidsrecht. Haar voorganger bij Swisslife, Johan Simons, neemt nu de functie waar van directeur operaties bij Zelia. Swisslife Belgium, gespecialiseerd in groepsverzekeringen, behoort samen met Zelia tot de Swiss Life Group. Bart Vandamme is de nieuwe HR-directeur van Familiehulp Van Bart Vandamme wordt verwacht dat hij als HR-directeur de professionalisering van de social profit-organisatie Familiehulp begeleidt. Familiehulp is een dienst...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.