Mensen:

HR Square 16
Isabel Verelst Human Capital Manager bij Base. Base, de derde speler op de Belgische mobilofoniemarkt, engageerde Isabel Verelst (31). Haar taak bestaat erin alle human capital-gerelateerde processen (zoals carrièreplanning) te ontwikkelen en in goede banen te leiden. Haar werk moet de Belgische dochter van de Europese telecomgroep KPN Mobile in staat stellen om de juiste mensen aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Isabelle Verelst is licentiate Economische Wetenschappen (UFSIA) en was de afgelopen tweeëneenhalf jaar tewerkgesteld als HR projects & process manager bij Agfa Gevaert. Ze was er verantwoordelijk voor een aantal HR-projecten die tot doel hadden de werking van het HR-departement te optimaliseren. Voorheen werkte ze als consultant bij PriceWaterhouseCoopers. Julie Toussaint aan de slag bij sportschoenenketen Footlocker Julie Toussaint staat vanaf nu in voor de personeelsadministratie van een zestigtal winkels van de sportschoenenketen Footlocker in België, Nederland, Luxemburg, Zweden en Denemarken. De 27 jarige licentiate sociale...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.