Mensen:

HR Square 16
Isabel Verelst Human Capital Manager bij Base. Base, de derde speler op de Belgische mobilofoniemarkt, engageerde Isabel Verelst (31). Haar taak bestaat erin alle human capital-gerelateerde processen (zoals carrièreplanning) te ontwikkelen en in goede banen te leiden. Haar werk moet de Belgische dochter van de Europese telecomgroep KPN Mobile in staat stellen om de juiste mensen aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Isabelle Verelst is licentiate Economische Wetenschappen (UFSIA) en was de afgelopen tweeëneenhalf jaar tewerkgesteld als HR projects & process manager bij Agfa Gevaert. Ze was er verantwoordelijk voor een aantal HR-projecten die tot doel hadden de werking van het HR-departement te optimaliseren. Voorheen werkte ze als consultant bij PriceWaterhouseCoopers. Julie Toussaint aan de slag bij sportschoenenketen Footlocker Julie Toussaint staat vanaf nu in voor de personeelsadministratie van een zestigtal winkels van de sportschoenenketen Footlocker in België, Nederland, Luxemburg, Zweden en Denemarken. De 27 jarige licentiate sociale...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.