Mensen

HR Square 65
Koen Van Gils HRM Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Koen Van Gils (35) is aan de slag gegaan als HR-manager Prestatiebeleid en Beloningsstrategie bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Hij is verantwoordelijk voor het verloningsbeleid van zo’n 1650 medewerkers. Van Gils staat in voor de huidige en toekomstige correcte, tijdige en marktconforme verloning van alle medewerkers van het Gemeentelijk Havenbedrijf van Antwerpen binnen de budgettaire grenzen. Daarnaast moet hij zorgen voor de vaststelling van de wettelijke pensioenen van de statutaire personeelsleden en de audit op de uitbetalingen ervan. Van Gils is licentiaat Romaanse Taal- en Letterkunde (1997, Universiteit Antwerpen). Hij behaalde aanvullend een licentie Communicatie aan de Université Catholique de Louvain (1998). Zijn professionele carrière liep van stapel in het onderwijs als docent Frans en Spaans, maar Van Gils stapte al snel over naar HR in de privésector. Twee jaar lang was hij medewerker Vorming bij Bank Nagelmackers, waarna hij er doorgroeide tot...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.