Mensen

HR Square 74
Denise Laros Senior HR-manager Isabel Denise Laros is als senior HR-manager aan de slag gegaan bij Isabel, de specialist in ontwikkeling van applicaties voor bankdiensten en elektronische facturatie, die zo’n 160 medewerkers telt. Ze zet het HR-beleid uit en is verantwoordelijk voor alle HR-activiteiten. Laros kan bogen op heel wat ervaring in HRM. Haar loopbaan begon in 1975 bij PricewaterhouseCoopers (PwC). In 2000 stapte ze over naar Ernst & Young, waar ze Human Capital Manager was. In de daaropvolgende jaren was ze HR-manager van Fragomen en Ikea. In 2007 volgde GC Europe, waar ze eveneens HR-manager was. Tussenin behaalde Laros een postgraduaat HRM aan Vlekho. Karen Sterck HR Business Partner D&B Karen Sterck (36) maakt in haar functie van HR Business Partner bij D&B (Dun & Bradstreet) Belux, een leverancier van zakelijke informatie, ook deel uit van het managementteam. Tot dusver werden de HR-verantwoordelijkheden bij D&B waargenomen vanuit een Benelux-rol....

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.