Mensen

HR Square 190
Steven AernoudtHead HR & Internal Communication bij CofinimmoSteven Aernoudt behaalde een master Economie (HUB-Ehsal, 2000) en een master HRM(Ehsal Management School, 2002). Hij startte zijn carrière als journalist bij Kanaal Z – CanalZ alvorens hij vier jaar later HR-manager werd bij Caritas International.Een volgende stap in zijn loopbaan bracht hem bij Fortis als HR-expert Compensation &Benefits. In 2010 vervoegde hij Human Capital Group als HR-directeur. De voorbije vier jaarwas Aernoudt HR-manager Belux bij TNT Express.Sinds maart 2019 is hij Head HR&Internal Communication bij Cofinimmo. De Belgischevastgoedvennootschap is genoteerd op Euronext Brussels en is één van de Bel20-bedrijven. Véronique De SchryverHR Advisor bij IneosNa ruim zes jaar als HR Advisor te hebben gewerkt voor Gunvor Petroleum Antwerpen, heeftVéronique De Schryver een gelijkaardige functie opgenomen bij chemiebedrijf INEOS.Véronique De Schryver startte begin 1992 als consultant bij Interpass - Pass Selection. Daarnawas ze ook consultant bij achtereenvolgens Randstad, Acerta en SD Worx. Bij...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.