Mensen

HR Square 92
Imec versterkt de businessfocus van zijn HR-departement Imec’s HR, onder leiding van Hubert De Neve, heeft de afgelopen maanden een grondige transformatie doorgemaakt. De doelstelling was in de eerste plaats om de focus op de rol van HR als ‘businesspartner’ en ‘solution provider’ terdege te versterken. Er kwamen ook enkele nieuwe gezichten. Na haar promotie tot HR Director heeft Lisbeth Decneut (39) zich toegelegd op het grondig herdenken van verschillende kerntaken van HR. De diverse functies van de HR-businesspartners en experts (Rekrutering, Learning & Development, Compensation & Benefits, Organisatie-ontwikkeling) zijn nu samengebracht onder haar leiding. In februari 2010 heeft Valérie Thomas (38) het team versterkt als HR-businesspartner voor de unit Procestechnologie. Ze werkt nauw samen met de leiders van de Technologie Unit om de HR-dimensie van de business-strategie in te vullen. In die rol zorgt ze niet alleen voor het capteren van de strategische vereisten op het vlak van HR,...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.