Mensen

HR Square 56
Véronique Thirion Directeur HR bij Dexia Véronique Thirion (44) is de nieuwe directeur Human Resources van de groep Dexia. Die financiële instelling telt meer dan 34.000 werknemers, verspreid over 37 landen. Thirion studeerde Rechten aan de Universiteit van Luik en trad in juli 2001 als adjunct-auditor-generaal bij Dexia in dienst. Voordien was ze gedurende negen jaar inspecteur bij de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen. Sinds maart 2004 oefende ze de functie van auditor-generaal bij de groep Dexia uit. Sindsdien was ze lid van de Dexia Corporate University Council en heeft ze, in overleg met de directie Human Resources, meegewerkt aan de uitvoering van de maatregelen om de plaats van de vrouw bij Dexia te versterken. Ter vervanging werd Christine Lensel-Martinat benoemd tot auditor-generaal van Dexia. Zij studeerde aan de ESSEC Business School en kwam in 1992 bij de groep Dexia. Ze bekleedde verscheidene functies in het departement Risicobeheer...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.