Mensen

HR Square 55
Sophie Vandamme Ook HR-manager Ieperse fabrieken McBride Sinds september 2005 is Sophie Vandamme (34) HR-manager Head Office bij McBride Western Continental Europe. Nu neemt ze ook de HR-verantwoordelijkheid op van de fabrieken Ieper Household en Ieper Personal Care. Vandamme zal, samen met Marc Deweerdt (plantmanager Household) en Dries Verbeke (plantmanager Personal Care), de meest efficiënte structuur ontwikkelen voor de verschillende HR-departementen. Het doel is dat elke afdeling (Head Office, Ieper Household en Ieper Personal Care) een maximum aan HR-ondersteuning ontvangt. Vandammes prioriteit bestaat erin om gemeenschappelijke HR-praktijken te creëren en een effectief business process management in te voeren. Sinds 2005 is Vandamme HR-manager Head Office (137 bedienden) bij McBride. Daarvoor werkte ze voor Europal Group of Companies en SD Worx. Tussen 1999 en 2001 was ze verantwoordelijk voor het HR-beleid voor de Belgische en Luxemburgse vestigingen van Cable & Wireless. McBride Western Continental Europe is producent van private-labelproducten voor huishoudelijk...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.