Mensen

HR Square 51
Patrick Gouwy HR-manager bij Aviapartner Patrick Gouwy (39) is gepromoveerd tot HR-manager Belgium bij Aviapartner. Handelsingenieur Gouwy is al 14 jaar actief bij de groep. De jongste zes jaar was hij verantwoordelijk voor Compensation & Benefits bij het grondafhandelingsbedrijf voor luchtvaartmaatschappijen. Nu wordt hij HR-manager voor de zowat 1750 werknemers van Aviapartner in België. Hij volgt Bertrand Janssen op. Aviapartner zorgt onder meer voor het laden en lossen van bagage en cargo, check-in van passagiers en catering. Het bedrijf is actief op 38 luchthavens in vijf Europese landen. Zaventem is de hoofdzetel. Tom Lievens HR-manager bij VDL Holding Belgium Tom Lievens (33) is de nieuwe HR-manager bij VDL Holding Belgium. Hij is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van alle VDL-vestigingen in België en Frankrijk: de productiebedrijven VDL Jonckheere Bus & Coach te Roeselare, VDL Belgium te Aalst, Weweler-Colaert te Poperinge, VDL KTI te Mol en Klima Warmtetechniek te Hamont-Achel. Daarnaast zijn...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.