Mensen

HR Square 50
Mark Michiels HR-directeur bij De Post Mark Michiels is benoemd tot directeur Human Resources & Organisation bij De Post. Hij wordt ook lid van het directiecomité. Michiels volgt Luc Luyten op, die eind augustus met pensioen ging. Sinds 2003 was Michiels verantwoordelijk voor de sociale relaties bij De Post. Gedelegeerd bestuurder Johnny Thijs: “Als verantwoordelijke voor de sociale relaties sinds 2003, heeft Mark Michiels de laatste jaren veel inzicht verworven in de werking van ons bedrijf. Ik ben ervan overtuigd hij een bepalende rol zal spelen in de verdere uitbouw van HR&O bij De Post. Hij zal aldus het veranderings- en moderniseringsproces van De Post kunnen ondersteunen en meebouwen aan de dynamisering van onze bedrijfscultuur.” Voor Michiels verantwoordelijk werd voor de sociale relaties, was hij verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van de divisie mail van de Belgian Post Group. Michiels werd in 2001 aangetrokken door De Post. Hij was destijds aan...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.