Mensen

HR Square 49
Danny Vandekerckhove HR-manager Wavin België Danny Vandekerckhove (43) is aan de slag gegaan als HR-manager bij Wavin België, specialist in leidingsystemen voor de bouw, burgerlijke bouwkunde en infrastructuur. Hij wordt verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van het HR-beleid in de verschillende vestigingen van de Wavin Groep in ons land. Vandekerckhove is afgestudeerd als maatschappelijk assistent, richting personeelsbeleid en heeft 20 jaar ervaring in HR. Zijn vorige werkgevers waren Becton Dickinson, SCA Packaging, Euromold en Corelio Groep. Hij werkte acht jaar voor uitgever Corelio, waar hij HR-manager was voor de divisie Vlaamse kranten (De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Volk, De Gentenaar). Wavin Groep is marktleider in kunststofleidingsystemen in Europa. De groep heeft vestigingen in 27 Europese landen en stelt ongeveer 6700 mensen te werk. In België telt Wavin zo’n 200 medewerkers. Dankzij de snelle ontwikkelingen werd geïnvesteerd in een nieuw logistiek platform in Sint-Niklaas, dat ook in advies en verkoop...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.