Mensen

HR Square 46
Mia Vanstraelen is HR-directeur IBM Benelux Mia Vanstraelen (52) is de nieuwe HR-directeur van IBM Benelux. Zij volgt Christian Dirkx op die aangesteld werd tot Program Manager, European Service Center, HR On-Demand. Vanstraelen draagt als HR Director Benelux de verantwoordelijkheid voor alle aspecten van het personeelsbeheer van de meer dan 7000 IBM-medewerkers in de Benelux. Ze managet het IBM Benelux HR-team dat bevoegd is voor rekrutering, competentiemanagement en vorming en opleiding. Vanstraelen is burgerlijk ingenieur Elektromechanica (KU Leuven), startte in 1977 haar carrière bij IBM als systems engineer en stootte geleidelijk door tot managementposities met internationale verantwoordelijkheden. Zo was ze begin jaren 1980 Operation Manager IBM België en Account Executive voor de banksector. In 1989 vatte ze de ontwikkeling aan van het wereldwijde Insurance Application Architecture Project (IAA). In 1992 werd ze aangeduid tot Director of Executive, Management & Employee Development voor Europa, het Midden Oosten en Afrika. IBM creëerde...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.