Mensen:

HR Square 36
Karlien De Reycke wordt HR-manager bij EURid EURid, de vzw die door de Europese Commissie werd aangesteld om de domeinnaam .eu te beheren, heeft Karlien De Reycke aangetrokken als HR-manager. Karlien De Reycke (45) was tot voor kort branch manager en international product manager bij Kelly Services Interim. Ze was onder meer verantwoordelijk voor een pilootproject rond internationale rekrutering. Eerdere ervaring in HR deed De Reycke op bij Regus Business Centers, waar ze van 1998 tot 2002 HR-manager Belux was, en bij MSB waar ze gedurende acht jaar als HR- verantwoordelijke werkte. Karlien De Reycke behaalde een postgraduaat HR-management aan de Ehsal in Brussel. EURid is een partnership van een aantal operatoren van de country-code top level domeinregistraties, uit onder andere België, Italië, Zweden en Tsjechië. Karlien De Reycke wordt ook HR-manager voor de nog opstartende landen. Essensys breidt team uit Essensys, het vroegere E&Y Executive Temporary Management, heeft zijn...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.