Mensen:

HR Square 34
Inge Hermans en Gijs Celis naar Huntsman Huntsman, een wereldspeler op de chemiemarkt, heeft twee nieuwe specialisten aangeworven om het HR-management te ondersteunen. Gijs Celis (32) wordt compensation & benefits manager en Inge Hermans (33) neemt de rol van HR-business partner op voor de polyurethaandivisie. Inge Hermans behaalde een bachelor Communicatie aan Coovi-Pivit, de huidige Erasmus Hogeschool in Brussel en een diploma Project Management aan de Ehsal. Ze werkte een half jaar bij de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) als event manager en ging in 1996 bij Accenture aan de slag. Daar werkte Hermans eerst als managementassistente en schopte ze het in 2003 tot sourcing en recruitment specialist. In 2004 promoveerde ze tot HR-verantwoordelijke voor België en stuurde ze een groep van 130 consulenten. Gijs Celis is licentiaat Handelswetenschappen (Ehsal) en behaalde een graduaat in de Fiscale Wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool in Brussel. Hij bekleedt momenteel de functie...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.