Mensen

HR Square 33
Geraldine Bragard wordt HR-manager bij Oracle Softwarebedrijf Oracle heeft voor zijn consultancydivisie Geraldine Bragard (37) aangesteld als senior HR-manager. Zij zal het HR-team voor de Belux mee sturen, ter assistentie van HR-directeur Tom Valgaeren. Dat geeft Valgaeren de mogelijkheid het management over EMEA Sales Organization op te nemen. Geraldine Bragard behaalde het diploma Commercial Engineering aan de ULB in Brussel en een MBA aan The Wharton School. Ze startte haar loopbaan bij Coca-Cola, in marketing en financiën. De afgelopen zeven jaar werkte Bragard voor de Boston Consulting Group. Ze begon er als consultant in 1998 en werd HR-manager voor België in 2000. Paul Clerinx en Ivo Van Damme volgen Arnout De Koster op bij VBO Op 3 april wordt Arnout De Koster, de huidige directeur van het sociaal departement van het VBO, hoofd van de dienst Werkgeversorganisaties bij de Internationale Arbeidsorganisatie in Turijn. Vanaf die datum wordt het sociaal departement...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.