Mensen:

HR Square 32
Ingrid De Bock is HR-directeur Accenture Be-Lux Deze maand ging Ingrid De Bock (49) van start als HR-directeur voor België en Luxemburg bij het consultancybedrijf Accenture. De Bock was voorheen associate business partner bij IBM Business Consulting. Ingrid De Bock is juriste (Universiteit Antwerpen) en begon haar carrière aan de Gentse balie. In 1989 trok ze het bedrijfsleven binnen als juridisch adviseur bij Fourcroy in Brussel. Dezelfde functie nam De Bock na vijf jaar op bij HP Belgium, waar ze doorgroeide tot HR-manager. Van 1999 tot 2001 was ze HR-manager Benelux en verantwoordelijke voor de Europese arbeidsrelaties bij Agilent Technologies. Daarna trad Ingrid De Bock toe tot PricewaterhouseCoopers als senior manager en specialist Human Capital Management. Vandaar stapte ze over naar IBM BCS Belgium, waar ze eerst HR-manager en business partner ad interim werd en later als associate partner aan het hoofd van het Belgische team kwam. Captor vervangt management-...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.