Mensen:

HR Square 31
Koenraad D’Helft van PriceWaterhouseCoopers naar Telindus Koenraad D’Helft (43) is de nieuwe Group HR Director bij de Telindus Group. Hij neemt er de plaats in van Roger Dillen die sedert oktober 2005 fungeerde als interim HR-directeur. Koenraad D’Helft is licentiaat Economie en Wetenschappen. Hij bouwde een serieuze staat van dienst op in het begeleiden van HR-teams in verschillende bedrijven. Zo was hij verantwoordelijk voor het HR-beleid bij PepsiCo/Tropicana en Stafford-Miller. Hij was ook een tijdlang senior consultant bij Mercuri International. Vooraleer hij overstapte naar Telindus werkte D’Helft voor PriceWaterhouseCoopers waar hij belast was met de Group Human Resources, strategieën i.v.m. employer branding en organisatiemanagement. Bij Telindus wordt Koenraad D’Helft verantwoordelijk voor het HR-beleid van de groep. Hij wordt bijgestaan door Stefano Vetrella en rapporteert rechtstreeks aan CEO Ronald Everaert. Koenraad D’Helft wordt tevens hoofd van het HR-team van de Belgische divisie. Roeland Van Dessel wordt Chief Commercial & Marketing Officer...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.