Mensen:

HR Square 29
Jan Bouwen is VP HR bij Agfa Healthcare Jan Bouwen (37) is sinds 1 oktober vice-president Human Resources bij Agfa Healthcare, één van de divisies van het beursgenoteerde Afga. In 1989 behaalde Bouwen een kandidaatsdiploma in de Psychologie aan de KU Leuven. Hij werd licentiaat in de Sociale en Organisatiepsychologie aan de UCL en bezit ook een MBA-diploma van De Vlerick Leuven-Gent Management School. Tussen 1995 en 1997 verdiepte Bouwen zich aan de KU Leuven in de Toegepaste Economische Wetenschappen. In februari 2002 behaalde hij aan dezelfde universiteit zijn doctoraatsdiploma in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Aan de KU Leuven was Bouwen assistent bij de afdeling Personeelsmanagement van het departement TEW. Voor zijn indiensttreding bij Agfa (Healthcare) werkte hij bij Alcatel Bell (van maart tot september 2005). Bij Brambles Industrial Services (Waterloo) was hij van september 2003 tot februari 2005 actief als HR-manager, onder meer voor de Benelux. Van oktober 2001...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.