Mensen:

HR Square 25
> Vera Remans personeelsdirecteur van Total Raffinaderijen Vera Remans (45) zegt haar functie van HR-manager bij Duni, een Zweedse producent van onder meer tafelaankleding en cateringoplossingen, vaarwel en gaat aan de slag bij Total Raffinaderijen. Ze neemt er de taak over van Jan Regenmortel die er 15 jaar lang personeelsdirecteur was en nu met pensioen gaat. Vera Remans studeerde Rechten en behaalde ook een MBA. Twaalf jaar lang werkte ze voor General Motors Antwerpen, onder meer als manager Personeelsondersteuning en Arbeidsverhoudingen. In 2000 maakte ze de overstap naar Duni waar ze HR-manager werd voor Europa en Azië. Bij Total Fina wordt Vera Remans als personeelsdirecteur verantwoordelijk voor alle aspecten van het HR beleid. > Wouter Van Linden wordt C&B-manager bij KPMG Wouter Van Linden (34) verlaat de advocatuur om zich in een nieuw avontuur te storten binnen het HR-domein. Hij wordt Compensation & Benefits Manager bij KPMG. Van Linden studeerde...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.