Mensen:

HR Square 23
Kris Geernaert is VP HR bij Alcatel Kris Geernaert (42) is sinds 15 februari vice president Human Resources Area 6 bij Alcatel. Hij draagt ook de verantwoordelijkheid voor het personeelsbeleid bij Alcatel Bell. Geernaert studeerde Rechten aan de KU Leuven. Hij vervulde HR-functies bij Henkel en British American Tobacco vooraleer hij HR-directeur en lid van het managementcomité werd bij Proximus. Monique Corda nieuwe regiomanager Brussel bij Randstad Monique Corda (38) wordt verantwoordelijk voor de acht kantoren van Randstad in Brussel. Ze vervangt Erika Dejaegher, die werd benoemd tot nationaal manager voor de dienstencheques en Randstad Art. Corda is regent wiskunde-fysica en startte na één jaar in het onderwijs in september 1989 bij het toenmalige Interlabor als uitzendconsulente in Verviers. Later promoveerde Corda tot office manager van de kantoren in Verviers en Eupen. Vervolgens werd ze verantwoordelijk voor de gespecialiseerde diensten en de grote klanten in Luik. Van 1998 tot 1999...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.