Mensen: Marc Croonen, Peggy Maes, Jan Goossens

HR Square 90
Marc Croonen Van AB InBev naar Dexia Marc Croonen is benoemd als Hoofd Human Resources van de Groep Dexia. Hij wordt tevens lid van het Uitvoerend Comité. Nadat hij een tiental jaar Hoofd HR was bij het toenmalige Interbrew in België, ging de organisatie- en bedrijfspsycholoog (KU Leuven, 1986) aan de slag als Hoofd HR en Communicatie bij Volkswagen en vervolgens bij Danone Noord-Europa. Sinds 2001 werkte Croonen opnieuw bij de Belgische brouwerijreus, die intussen omgedoopt én sterk uitgebreid was tot AB InBev. Sinds 2005 was hij er Hoofd HR AB InBev West-Europa. Op 15 april 2010 treedt Marc Croonen in dienst bij Dexia. Peggy Maes Van Ingersoll Rand naar Stanley Works Peggy Maes (46) verlaat de Amerikaanse multinational Ingersoll Rand en neemt een nieuwe uitdaging aan bij Stanley Works. Ze zal bij de producent en verdeler van handgereedschap het HR-team verder ontwikkelen en de integratie van Black & Decker...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.