Mensen

HR Square 58
Annelies Lacroix HR Business Partner bij Q8 Annelies Lacroix (33) is als HR Business Partner bij olieconcern Q8 (Kuweit Petroleum Corporation) aanspreekpunt voor alle ondersteunende departementen (Finance, IT, Legal, HR, Logistics, Purchasing) binnen Q8 North-Western Europe met betrekking tot alle mogelijke HR-gerelateerde vragen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor prestatiemanagement en Employee Satisfaction Communication. Lacroix werkte bij RHEA System in Louvain-La-Neuve, waar ze de operationele HR-taken op zich nam. Ze studeerde in 1997 af aan de KU Leuven als licentiaat Germaanse Filologie. Een jaar later behaalde ze een aanvullend diploma in Media & Informatiekunde (KU Leuven). Bart Alkemade Naar SD Worx International Bart Alkemade (43) heeft twaalf jaar internationale ervaring in strategisch en veranderingsmanagement. Voor hij de overstap maakte naar SD Worx International, was hij actief bij CIMB Bank Berhad, de tweede grootste bank in Maleisië. Hij tekende een nieuw organisatiemodel uit voor de bank. Voordien was hij aan de slag...

Dit artikel is exclusief voor leden

In de kijker

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Vierdaagse werkweek positief voor productiviteit

Arbeidskost steeg met bijna 7 procent

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.