Mensen

HR Square 58
Annelies Lacroix HR Business Partner bij Q8 Annelies Lacroix (33) is als HR Business Partner bij olieconcern Q8 (Kuweit Petroleum Corporation) aanspreekpunt voor alle ondersteunende departementen (Finance, IT, Legal, HR, Logistics, Purchasing) binnen Q8 North-Western Europe met betrekking tot alle mogelijke HR-gerelateerde vragen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor prestatiemanagement en Employee Satisfaction Communication. Lacroix werkte bij RHEA System in Louvain-La-Neuve, waar ze de operationele HR-taken op zich nam. Ze studeerde in 1997 af aan de KU Leuven als licentiaat Germaanse Filologie. Een jaar later behaalde ze een aanvullend diploma in Media & Informatiekunde (KU Leuven). Bart Alkemade Naar SD Worx International Bart Alkemade (43) heeft twaalf jaar internationale ervaring in strategisch en veranderingsmanagement. Voor hij de overstap maakte naar SD Worx International, was hij actief bij CIMB Bank Berhad, de tweede grootste bank in Maleisië. Hij tekende een nieuw organisatiemodel uit voor de bank. Voordien was hij aan de slag...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.