NeHRa. “Zolang we kennis delen, kunnen we vooruitgang boeken”

HR Square 200
Het was Hilde Burie, HR-directeur bij Philips, Sabena en UZ Leuven, die aan de wieg van NeHRa stond, “met als doel dat andere vrouwen dezelfde kans krijgen”, zegt Marie-Pierre Saint Viteux, vicepresident HR bij Volvo Construction Equipment, en vandaag voorzitter van het netwerk. “Het eerste kenmerk van NeHRa is om een netwerk voor iedereen te zijn, met Engels als voertaal, open voor alle HR-profielen op alle niveaus.” De nieuwe vicevoorzitter Katya Sokolsky vervolgt: “De grootste kracht van het netwerk is het delen van vaardigheden en kennis. Zolang we kennis delen, kunnen we vooruitgang boeken. Dat is de basis van NeHRa.”NeHRa is sinds haar oprichting een gratis toegankelijk professioneel netwerk. Dat was, zo legt Katya Sokolsky in de begindagen een manier om meer vrouwen te bereiken. “Als er binnen de HR-diensten een budget was om lid te zijn van een vereniging of een netwerk, ging dat meestal naar de HR-directeur, vaak...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.