NeHRa. “Zolang we kennis delen, kunnen we vooruitgang boeken”

HR Square 200
Het was Hilde Burie, HR-directeur bij Philips, Sabena en UZ Leuven, die aan de wieg van NeHRa stond, “met als doel dat andere vrouwen dezelfde kans krijgen”, zegt Marie-Pierre Saint Viteux, vicepresident HR bij Volvo Construction Equipment, en vandaag voorzitter van het netwerk. “Het eerste kenmerk van NeHRa is om een netwerk voor iedereen te zijn, met Engels als voertaal, open voor alle HR-profielen op alle niveaus.” De nieuwe vicevoorzitter Katya Sokolsky vervolgt: “De grootste kracht van het netwerk is het delen van vaardigheden en kennis. Zolang we kennis delen, kunnen we vooruitgang boeken. Dat is de basis van NeHRa.”NeHRa is sinds haar oprichting een gratis toegankelijk professioneel netwerk. Dat was, zo legt Katya Sokolsky in de begindagen een manier om meer vrouwen te bereiken. “Als er binnen de HR-diensten een budget was om lid te zijn van een vereniging of een netwerk, ging dat meestal naar de HR-directeur, vaak...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.