Netwerk. HR Tech Europe in Amsterdam. “HR moet het voortouw nemen”

HR Square 135
“HR en sales & marketing zijn de twee functies die de komende tien jaar de meest markante veranderingen zullen ondergaan”, voorspelde Mark Hurd, verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van softwaregigant Oracle. De topmanager, die kort voor zijn tussenstop in Amsterdam het aanbod had afgeslagen om Steve Ballmer als CEO van Microsoft op te volgen, waarschuwde de HR-professionals ook: hoewel ze de nodige technologie voor het grijpen hebben om hun dienst efficiënter te maken en meer bij te dragen tot de bedrijfsresultaten, houden velen de boot af. “Ik wil dat HR me helpt om het bedrijf te leiden, ik wil van HR de nodige informatie en inzichten krijgen die het me mogelijk maken om belangrijke beslissingen te nemen. In dit decennium moet HR het voortouw nemen in de business in plaats van erop te reageren. HR moet veranderen van een ondersteunende naar een leidende rol.” Relevant voor de business? “Eindelijk hebben...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.