Netwerk. Peter Cappelli (Wharton Business School) brengt HR Square Masterclass 2018. “Je moet de onzekerheid managen, niet veronderstellen dat ze verdwijnt”

HR Square 178
Peter Cappelli, die wordt gerekend tot de meest invloedrijke HR-denkers ter wereld, pleit al een tiental jaar voor een fundamentele herdenking van talentmanagement. De manier waarop bedrijven vandaag omgaan met talent, is niet meer van deze tijd. Dat is de nagel waar de Amerikaanse professor op blijft kloppen in tientallen artikels, onder meer ook voor een breder publiek in Harvard Business Review en in boeken zoals zijn befaamde werk ‘Talent on Demand: Managing Talent in an Age of Uncertainty’ (2008). Ook op 24 mei zal hij tijdens de HR Square Masterclass in Brussel uitvoerig ingaan op wat talentmanagement in een hedendaagse organisatie hoort te zijn. We spraken met de bijzonder minzame man over de veranderde (en veranderende) context waarin organisaties actief zijn, over de noodzaak om onzekerheid te aanvaarden, en over wat HR kan doen om er vandaag voor te zorgen dat bedrijven steeds over de juiste talenten beschikken. Waarom...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.