NETWERK. Profiel. Cindy Gorissen (JBC). “HR zit overal in de organisatie”.

HR Square 147
Cindy Gorissen (42) is licentiate Arbeids- & Organisatiepsychologie (KU Leuven) en volgde nadien nog opleidingen ICT-management en Strategisch Ontwikkelen en Opleiden aan de Vlerick Business School. Ze is ook ‘certified coach’. Gorissen startte haar loopbaan in 1996 als consultant werving en selectie bij De Cock & Nicasy Personeelsadvies. Vier jaar later stapte ze over naar KBC Bank & Verzekeringen als personeelsconsulent ICT. In 2003 keerde ze terug naar haar eerste werkgever, die ondertussen gefuseerd was met De Witte & Morel, vandaag varend onder de vlag van Hudson. “Na een leerrijke periode bij KBC Bank & Verzekeringen wilde ik mijn kennis over HR uitbreiden”, verklaart Gorissen haar toenmalige overstap. Ze startte er als senior consultant werving en selectie en verbreedde haar ervaring binnen talentmanagement, competentiemanagement en organisatie-ontwikkeling. Groei-uitdaging 1: Cegeka In 2008 werd Cindy Gorissen Group HR-manager bij IT-dienstverlener Cegeka. “Het was tijd om de opgedane kennis en ervaring opnieuw toe...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.