Netwerk VDP BruBra Persona Prijs 2019

HR Square 190
Met haar thesis over de emotionele vaardigheden van leidinggevenden wist Florence Malchair de Persona Prijs van VDP BruBra in de wacht te slepen. Ze kreeg de prijs uitgereikt in de gebouwen van het VBO. VDP BruBra is de vereniging van HR-professionals uit Brussel en Vlaams- en Waals-Brabant. Het netwerk, dat zo’n 150 leden telt, is erop gericht ervaringen uit te wisselen, expertise en partnerships te ontwikkelen, en het HR-vak te promoten. Een jaarlijkse traditie is de uitreiking van de Persona Prijs, waarmee de vereniging een jonge afgestudeerde beloont voor de bijdrage van zijn of haar afstudeerwerk aan het HR-vak. Op 25 maart, tijdens een plechtigheid in de gebouwen van het VBO en in het bijzijn van de nieuwe directeur-generaal Monica De Jonghe, viel die eer te beurt aan Florence Malchair.De laureate studeerde vorig jaar af als arbeids- en organisatiepsychologe aan de ULB en vult op dit moment haar studies aan...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.