NETWERK – VOV lerend netwerk. Welke toekomst voor HRM en L&D in deze VUCA-wereld?

HR Square 159
Terwijl iedereen de mond vol heeft van technologie en big data, keert de Zwitserse futurist Gerd Leonhard terug naar wat volgens hem de essentie is: de mens. In een wereld gedreven door snelle technologische ontwikkelingen zal de mens volgens hem het verschil maken en blijven maken. Hoe? Het hoe en waarom komt Gerd Leonhard zelf toelichten tijdens HR Xpo op 21 april. Dan brengen de vier HR-verenigingen VOV lerend netwerk, PM Club, Stimulearning en Vocap de befaamde futurist naar België. Gerd Leonhard is een fenomeen, hij werd door Wired Magazine in 2015 uitgeroepen als #88 van de top 100 ‘influencers in ICT’ in Europa en behaalde de 17de plaats op de ‘Global Futurist Rankings’. Digitale transformatie en de toekomst van de business Wat mogen we verwachten? Uiteraard zal onze wereld de komende 20 jaar ingrijpend veranderen, nog meer, sneller en verregaander dan we vandaag al merken of vermoeden. Technologie zal...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.