Netwerken: HR Shared Services. Business binnen, ballast buiten.

HR Square 34
De PM Club koos zoals wel vaker het Crowne Plaza Hotel in Antwerpen als degelijke locatie voor het seminarie over HR Shared Services. Met een beetje goede wil kan u die keuze haast symbolisch noemen: in een hotel geniet elke gast van een gemeenschappelijke dienstverlening en tegelijk houdt ieder er zijn eigen zaakjes op na. Zo werkt het ook met shared service centers. Een onderneming of een bedrijfsafdeling wil zich niet langer druk maken over activiteiten die wel voor een goede werking noodzakelijk zijn, maar die strategisch gezien geen meerwaarde bieden. Ze wil zich concentreren op de essentie van haar opdracht. Zoals een zakenman die op hotel wel moet eten om geen appelflauwte te krijgen, maar die zich niet wil bezighouden met de bereiding van een maaltijd. Die zakenman wordt ook niet op zijn kookkunst beoordeeld, maar op de bedrijfsresultaten die hij aflevert. Hij heeft uiteraard nog wel de keuze...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.