Nieuw: postgraduaat HRM in duaal traject – “Werkplekleren is veel meer afgestemd op de noden van de markt”

HR Square 213 (november-december 2022)
Tekst: Matthias Van Milders Al doende leert men. Of zo u wil: learning by doing. Het is de overtuiging die aan de basis ligt van een nieuwe insteek voor het postgraduaat Humanresourcesmanagement aan EHSAL Management School (EMS). De opleiding wordt sinds dit academiejaar aangeboden als duaal traject. De helft van de tijd gaan studenten naar de les, de andere helft is gereserveerd voor werkplekleren. De initiatiefnemers zijn ervan overtuigd dat het een voorsprong oplevert voor afgestudeerden en voor toekomstige werkgevers. EMS organiseert al geruime tijd een postgraduaat HRM. Om de opleiding een duale make-over te geven, startte de hogeschool een samenwerking met Duaal HR. Die laatste is een samenwerking tussen WeWalkTheTalk en Weevo HR. Daar waar EMS voor de expertise in onderwijs zorgt, neemt Duaal HR een belangrijk aandeel van de coaching op zich, zowel van de studenten als van de werkplekken. Daarnaast staat Duaal HR ook in voor de...

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.