Onboarding en begeleiding van jonge medewerkers. Verwelkoming van jonge medewerkers bij Worldline. “We geven meteen de boodschap dat we in de toekomst op hen willen rekenen”

HR Square 166
Worldline, een internationale groep met hoofdzetel in Frankrijk, biedt betaal- en transactiediensten aan – van betaalterminals over processing tot innovatieve digitale diensten – voor de B2B2C-markt. In België werken er 1190 mensen voor de organisatie. Dat is een heel divers personeelsbestand, met uiteraard veel IT’ers, maar ook projectmanagers, verkoopmedewerkers, heel wat medewerkers in de backoffice en een vrij uitgebreid eigen callcenter. “Het is een heel diverse populatie en een heel diverse pool aan competenties”, aldus Laurette Vandenplas, HR Director bij Worldline Benelux. “Binnen die diversiteit gaan we op zoek naar de optimale balans op álle domeinen: jong en oud, generalisten en experts, ... Diversiteit en een brede waaier aan competenties: dát is de sleutel. Maar we willen uiteraard ook anticiperen op de toekomst en houden onze leeftijdspiramide in het oog met de vraag: hebben wij van elke categorie voldoende mensen? Om die reden besteden we bijzondere aandacht aan de juniors...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.