Ontwikkeling: E-leren. Baantje voor na de uren

HR Square 41
Er zijn onmiskenbaar grote voordelen aan studeren en bijscholen via de elektronische weg. Men studeert waar (op de werkplek, op de trein, thuis) en wanneer het uitkomt, volgens het eigen tempo. E-leren sluit voor velen dan ook aan bij hedendaagse arbeidsomstandigheden waarin flexibiliteit en beschikbaarheid overheersen. Voor het bedrijf zelf biedt e-leren eveneens voordelen. Medewerkers volgen individueel les, op een moment dat de productie het toelaat en daarvoor niet moet worden stopgezet. De lesgever hoeft niet (altijd) beschikbaar te zijn. Iedereen krijgt dezelfde leerinhoud en de opleidingspakketten kunnen gemakkelijk en te allen tijde aangepast worden. De informatie van een cursus is vlot toegankelijk. Er kan interactief gewerkt worden met discussiefora en chatsessies. > Europees project ELEC is het Europees Equal-project, gesteund door het Belgian network for Open and Distance learning (BE-ODL) samen met vijf sectoren, vier private opleidingsverstrekkers, twee hogescholen en één publieke opleidingsorganisatie. Het project leidde tot twee initiatieven:...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.