Ontwikkeling: E-leren. Baantje voor na de uren

HR Square 41
Er zijn onmiskenbaar grote voordelen aan studeren en bijscholen via de elektronische weg. Men studeert waar (op de werkplek, op de trein, thuis) en wanneer het uitkomt, volgens het eigen tempo. E-leren sluit voor velen dan ook aan bij hedendaagse arbeidsomstandigheden waarin flexibiliteit en beschikbaarheid overheersen. Voor het bedrijf zelf biedt e-leren eveneens voordelen. Medewerkers volgen individueel les, op een moment dat de productie het toelaat en daarvoor niet moet worden stopgezet. De lesgever hoeft niet (altijd) beschikbaar te zijn. Iedereen krijgt dezelfde leerinhoud en de opleidingspakketten kunnen gemakkelijk en te allen tijde aangepast worden. De informatie van een cursus is vlot toegankelijk. Er kan interactief gewerkt worden met discussiefora en chatsessies. > Europees project ELEC is het Europees Equal-project, gesteund door het Belgian network for Open and Distance learning (BE-ODL) samen met vijf sectoren, vier private opleidingsverstrekkers, twee hogescholen en één publieke opleidingsorganisatie. Het project leidde tot twee initiatieven:...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.