Opleiding: Inno.com biedt medewerkers mini-MBA op maat van bedrijf aan

HR Square 5
Van oktober 2002 tot mei 2003 volgden 27 medewerkers van Inno.com een mini-MBA. Het multidisciplinair managementprogramma is volledig op maat gemaakt voor het bedrijf en opgesteld door UAMS (Universiteit Antwerpen Management School). “Als expertisecentrum voor informatie- en communicatietechnologie hechten we veel belang aan kennisvergaring en –verbreding. De 75 hooggekwalificeerde ICT-experts die zich dagelijks over de meest complexe technologische vraagstukken buigen, liggen immers aan de basis van het succes van Inno.com. Om de verdere uitbreiding van hun competenties te stimuleren, kregen geïnteresseerde medewerkers de kans een mini-MBA te volgen”, vertelt Lucia Van de Ginste, HR-manager bij Inno.com. “De opleiding stond niet alleen open voor onze consultants, maar ook voor alle andere medewerkers. De enige vereiste was werkervaring hebben, teamgericht zijn, beschikken over een open geest, en energie en tijd willen investeren om een substantiële persoonlijke bijdrage te leveren.” De leverancier van ICT-diensten combineert business- en technologische consultancy. “Technologisch hoogopgeleide consultants zijn...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.