Opleiding: Talent@werkplek. Handige hulp voor leidinggevenden

HR Square 110
Essentie - Talent@werkplek richt zich op eerstelijnsverantwoordelijken. - Scan@werkplek brengt de competenties van leidinggevenden in kaart. - Agenda@werkplek ondersteunt leidinggevenden om op een constructieve en gestructureerde manier te communiceren. Eerstelijnsverantwoordelijken zijn doorgaans technisch onderlegd, maar de communicatie met hun medewerkers verloopt vaak moeilijk. Instructies of feedback geven is niet zo vanzelfsprekend. “Meestal worden wel opleidingen gegeven, bijvoorbeeld via een rollenspel feedback leren geven. Maar de omzetting in de praktijk is vaak een ander paar mouwen. Met Talent@werkplek spelen we daarop in. Het biedt eerstelijnsverantwoordelijken een gerichte leidraad of houvast”, zegt projectleider Griet Blieck (Hogeschool-Universiteit Brussel, HUB). Talent@werkplek omvat zeven agenda’s, een quick scan en een uitgebreide scan. De scan gaat na in hoeverre leidinggevenden al bezig zijn met het stimuleren en begeleiden van hun medewerkers op de werkvloer. Waar is er nog ruimte voor verbetering? De scans maken de competentieontwikkeling zichtbaar en bespreekbaar. Coach in zakformaat De thema’s die minder...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.