Optimist blijven? Moeilijk gaat misschien ook.

HR Square 202
Dan kwam het weekend waarin de corona-plombs nog eens sprongen. Besmettingen, opnames, intensieven, doden: gedaan met de dalingen, het ging weer de verkeerde kant op. Alsof dat nog niet genoeg was, deed zich een explosietje van lockdownfeestjes voor, wellicht als oefening voor wat nog komen moest. En Boris sloot Zuid-Oost-Engeland af wegens de gevaren van een coronamutant, waarvan hij al in september weet had. Bijna alle Europese landen deden onmiddellijk de deur dicht voor het Verenigd Koninkrijk. Ook de Schotten waren er als de kippen bij om hun hoog- en laaglanden tot verboden terrein te verklaren voor Engelse virussen. De No Deal Brexit had zijn aperitiefhapje. Probeer in deze context maar eens positief te zijn. Dit stukje wordt geschreven op maandagochtend 21 december 2020. Wanneer u het leest, weet u al of kerst en nieuw uit de hand liepen zoals gevreesd. Biostatistici van de Universiteit Hasselt berekenden wat dit zou...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.