Paradoxes of Leadership. Het multitaskende brein van de rustige leider

HR Square 201
Eindelijk nog eens managementboek over leiderschap zonder overbodige verhalen of zwakke cases, nutteloze prenten, veel wit en massa’s simpele goede raad ‘die u zo op het goede pad zet en onmiddellijk bruikbaar is voor uw eigen praktijk’. Paradoxes of Leadership is qua opzet (zeker niet qua inhoud) old school in de goede betekenis: zonder zever en onderbouwd met echte (neuro)wetenschappelijke kennis en jarenlange ervaring. Dat is een verademing.Maar het houdt ook een waarschuwing in. Denk niet dat u het op korte tijd verslonden krijgt, zelfs al bent u een geroutineerde en efficiënte lezer. Als u op een dag – gesteld dat u niet technisch werkloos bent of professioneel veel leestijd hebt – één van de zes hoofdstukken plus een interludium en een epiloog kan verwerken, verdient dat een proficiat. Het is echter de tijd en de moeite waard. In ruil voor de inspanning wordt u veel wijzer over de talloze...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.