Perspectief. Het Huis van Werkvermogen (3). ‘Healthiest Careers’

HR Square 181
  Allicht kent elk van ons een product van Janssen Pharmaceutica, dat deel uitmaakt van het Amerikaanse concern Johnson & Johnson. Janssen telt zo’n 7200 medewerkers in België en Nederland – een aantrekkelijke werkomgeving waar iedereen met ‘goesting’ aan het werk gaat, waar het mogelijk is om talenten en ervaringen duurzaam in te zetten. Dat is alvast het streefdoel.Zowel werk, gezondheid, talenten en waarden zijn fundamentele onderdelen om met ‘goesting’ en zinvol aan het werk te zijn en te blijven. Deze thema’s komen samen in het ‘Huis van Werkvermogen’, het Finse concept dat binnen Janssen voor en door medewerkers vorm kreeg, werd gebouwd en verbouwd. En dat aansluit op de globale beweging binnen J&J, die ‘Healthiest Careers’ wordt genoemd en waar ook de focus ligt op andere loopbanen, werken vanuit je passie en talenten. Hoe loopt dat? We vroegen de nodige info aan Anouck Van Hoydonck, Director Agile Workforce Development...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.