Perspectief. Het Huis van Werkvermogen (3). ‘Healthiest Careers’

HR Square 181
  Allicht kent elk van ons een product van Janssen Pharmaceutica, dat deel uitmaakt van het Amerikaanse concern Johnson & Johnson. Janssen telt zo’n 7200 medewerkers in België en Nederland – een aantrekkelijke werkomgeving waar iedereen met ‘goesting’ aan het werk gaat, waar het mogelijk is om talenten en ervaringen duurzaam in te zetten. Dat is alvast het streefdoel.Zowel werk, gezondheid, talenten en waarden zijn fundamentele onderdelen om met ‘goesting’ en zinvol aan het werk te zijn en te blijven. Deze thema’s komen samen in het ‘Huis van Werkvermogen’, het Finse concept dat binnen Janssen voor en door medewerkers vorm kreeg, werd gebouwd en verbouwd. En dat aansluit op de globale beweging binnen J&J, die ‘Healthiest Careers’ wordt genoemd en waar ook de focus ligt op andere loopbanen, werken vanuit je passie en talenten. Hoe loopt dat? We vroegen de nodige info aan Anouck Van Hoydonck, Director Agile Workforce Development...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.