Perspectief. Het Huis van Werkvermogen (7). Inspirerend voor leidinggevenden

HR Square 185
Met meer dan 12.000 studenten en 1300 personeelsleden is KdG de grootste Antwerpse hogeschool. Bijna 40 opleidingen worden er aangeboden – van Multimedia en Communicatietechnologie, Leraar Kleuteronderwijs, over Verpleegkunde tot Juweelontwerp. In een kennisorganisatie, zoals de Karel de Grote Hogeschool, staat of valt de kwaliteit van de dienstverlening met de kwaliteit van de medewerkers. “Collega’s gepassioneerd, geëngageerd, resultaatgericht, kwalitatief, mét plezier,… laten (samen)werken is de grootste uitdaging voor onze leidinggevenden”, vertelt Catherine Laurijssen, directeur HR. “In een veranderende VUCA-wereld geven intervisietrajecten rond leiderschap en het ‘Huis van Werkvermogen’ ruimte voor ontwikkeling.” Inzetten op leiderschap De uitdagingen voor leidinggevenden bij de Karel de Grote Hogeschool (KdG) zijn groot. Als veranderingsmanagers in een uitdagende context (beperkte budgetten, grote ‘scope of control’,…) leiden zij hun team naar excellente resultaten. Zij slagen enkel als ze beschikken over voldoende vaardigheden om een vaak heterogene groep van collega’s mee te krijgen in het KdG-verhaal. Geef leidinggevenden...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.