Postscriptum

HR Square 189
Zeker de voorbije maanden ligt de salariswagen onder zwaar vuur, in de slipstream van twee probleempjes die met de verkiezingen in zicht heel hoog op de agenda geklommen zijn. Zoals bij alle politieke discussies zijn er grosso modo drie kampen: zij die de salariswagen simpelweg willen afschaffen, zij die hem mordicus willen behouden (maar toch ook ‘vergroenen’) en zij die ergens tussen de andere twee zwalpen. Enerzijds, anderzijds, u kent dat wel.Wie heeft het nu bij het rechte eind? Iedereen zal wel zijn stukje van het gelijk kunnen claimen. Dat neemt niet weg dat er fundamentele beslissingen moeten worden genomen voor klimaat en mobiliteit. De nood wordt steeds nijpender. Draagt de eliminatie van de salariswagen bij tot de oplossingen? Ja, nougatbollen.Voor de mobiliteit helpt het niet. Zowel voor woon-werk- als voor privéverkeer zal de salariswagen vervangen worden door de privéwagen. Zeker niet in de eerste plaats wegens de (al dan...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.