Postscriptum. HR Square vernieuwt en soigneert u beter dan ooit.

HR Square 196
Maar alles beweegt altijd. Het vertrekpunt indertijd was het gedrukte tijdschrift, aangevuld met een website en een e-nieuwsbrief. Al snel, vanaf het eerste werkjaar, voegden we aan die klassieke media tal van gelegenheden toe voor persoonlijke overdracht van kennis, uitwisseling van ervaringen en het leggen van contacten (netwerking, zoals ze zeggen). Dit gebeurt tot vandaag tijdens een ondertussen indrukwekkende reeks thematische of doelgroepgerichte dag-evenementen en een jaarlijkse meerdaagse Conference. Hierdoor transformeerde HR Square van wat vaak tot onze ergernis ‘een vakpublicatie’ werd genoemd naar een echt en hecht netwerk, met over het gehele land meer dan 1600 leden (bedrijven en individuen). We zijn niet vals bescheiden over de weg die we aflegden, helemaal niet. Wat we bereikten – in essentie het vertrouwen en de trouw van onze leden en partners – verkregen we niet zonder slag of stoot. Dat is normaal. Het fijne is dat HR Square uitgroeide tot de...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.