Postscriptum -Lang leve de overheid

HR Square 190
Als u deze titel leest, denkt u misschien dat wij gek geworden zijn, of bekeerd tot de PVDA,maar dat is het niet. Het zijn de werknemers die ervoor verantwoordelijk zijn, er het‘draagvlak’ voor vormen.De jaarlijkse populariteitspoll van Randstad naar de aantrekkelijkste werkgevers leverde ditjaar als winnaars DEME (voor de privé) en de Vlaamse Overheid (voor de overheid,inderdaad) op. Behalve voor de winnaars en de rest van de top-tienlijsten, die huninspanningen inzake employer branding publiek beloond en bekroond zien, is dit een fait-divers waaraan wij in deze kolom normaal geen aandacht zouden besteden. Wel relevant voordeze rubriek zijn de indicaties die de enquête met 14.000 respondenten oplevert over decriteria die werknemers aangeven voor een aantrekkelijke baan. Op zich zijn de resultaten nietverrassend, maar het loont de moeite ze nog eens in ogenschouw te nemen.Wij citeren: “Het salaris blijft veruit het belangrijkste criterium om voor een werkgever tekiezen, op ruime afstand gevolgd...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.