Postscriptum

HR Square 189
Zeker de voorbije maanden ligt de salariswagen onder zwaar vuur, in de slipstream van twee probleempjes die met de verkiezingen in zicht heel hoog op de agenda geklommen zijn. Zoals bij alle politieke discussies zijn er grosso modo drie kampen: zij die de salariswagen simpelweg willen afschaffen, zij die hem mordicus willen behouden (maar toch ook ‘vergroenen’) en zij die ergens tussen de andere twee zwalpen. Enerzijds, anderzijds, u kent dat wel.Wie heeft het nu bij het rechte eind? Iedereen zal wel zijn stukje van het gelijk kunnen claimen. Dat neemt niet weg dat er fundamentele beslissingen moeten worden genomen voor klimaat en mobiliteit. De nood wordt steeds nijpender. Draagt de eliminatie van de salariswagen bij tot de oplossingen? Ja, nougatbollen.Voor de mobiliteit helpt het niet. Zowel voor woon-werk- als voor privéverkeer zal de salariswagen vervangen worden door de privéwagen. Zeker niet in de eerste plaats wegens de (al dan...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.