Praktijk. Eten op het werk (2). Welke gezonde voeding serveren Vlaamse bedrijfskeukens?

HR Square 135
I. Mobistar: 4500 stukken fruit per week Gezonde voeding maakt in veel bedrijven deel uit van het welzijnsbeleid. Ook bij Mobistar, dat sinds 1998 samenwerkt met een bekende cateraar. Ook cateraars zijn onder druk van de markt al enkele jaren op de gezondheidskar gesprongen en bieden allerlei gezonde programma’s aan. De cateraar van Mobistar volgt de voorschriften van het Nationaal Voedings- en Gezondheidsplan. Dit initiatief van de minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid baseert zich op richtlijnen van de EU en de Wereldgezondheidsorganisatie. Die mondvol tracht Mobistar ook intern toe te passen. “We vertalen dat in een gevarieerd aanbod aan evenwichtige en gezonde voeding”, zegt Doris Vispoel, verantwoordelijke Soft Facilities bij Mobistar. Vegetarisch Op het menu in het bedrijfsrestaurant van Mobistar staan onder andere drie verschillende warme maaltijden per dag, van grill tot vegetarisch, een uitgebreide salad- en fruitbar, tweemaal per week een Fit-menu en even vaak een volledig vegetarische...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.